dilluns, 2 de setembre del 2013

CONVOCATÒRIA D'AJUTS DE MENJADOR (CURS 2013-2014)

Bon dia,

Com ja va succeir l'any passat, l'alumnat de P3 a 4t d'ESO escolaritzat en centres públics i concertats de famílies amb ingressos baixos pot sol·licitar l'ajut individual de menjador a través de l'Escola. A la ciutat de Barcelona aquests ajuts són gestionats pel Consorci d'Educació de Barcelona, mitjançant convocatòria pública.

Segons es recull avui a la web del Consorci d'Educació de Barcelona, la CONVOCATÒRIA D'AJUTS DE MENJADOR PER AL CURS 2012-2013 ha estat publicada al DOGC núm.6445 del 23 d'agost  i es pot consultar a través de la pàgina web del propi Consorci, fent click en aquest enllaç.

Els trets fonamentals que recull aquesta normativa són els següents:

*S'atorgaran ajuts ordinaris de 3 € i ajuts extraordinaris de 5 € per a les famílies amb rendes més baixes

*Es sol·licitarà l'ajut en base als ingressos familiars corresponents a la renda del 2012

*S'estableix un llindar per sobre del qual no es poden sol·licitar els ajuts a fi de dedicar els ajuts als trams de rendes més baixes

*Es recull una taula de baremació que fixa 15 trams

*El termini per a la PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS en els centres és del 12 al 20 de SETEMBRE de 2013, ambdós inclosos.

*Les sol·licituds, juntament amb la documentació acreditativa, s'han de lliurar al CENTRE EDUCATIU ON L'ALUMNE ESTIGUI MATRICULAT O PREINSCRIT.

Per a més informació podeu adreçar-vos a la Direcció de l'Escola una vegada comenci el nou curs escolar que, aprofitem per recordar-vos-ho, serà el proper 12 de SETEMBRE.

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada