dilluns, 16 de setembre del 2013

ACTIVITATS EXTRA ESCOLARS CURS 2013-2014

Bona tarda a tothom!

A la barra lateral dreta, a la pestanya "ACTIVITATS EXTRAESCOLARS", ja teniu disponible la proposta d'activitats que hem preparat pels nens i nenes de l'escola durant aquest curs. També podeu accedir-hi si feu "click" en aquest enllaç .

Com podreu observar, hem tractat d'oferir propostes variades i enriquidores pels nens, mantenint aquelles que durant el curs passat van tenir més acceptació, com ara el futbol o el cau. En concret, per l'activitat de cau hem elaborat un planning força interessant en el qual els nens podran experimentar coses noves i fer nous descobriments en les més variades disciplines: dibuix i pintura, música i ball, jocs de taula i d'exterior, taller de cuina, informàtica... Pensem que aquesta serà una activitat força divertida per a ells i, fins i tots, força enriquidora.

L' INICI de les ACTIVITATS serà el proper DILLUNS, 23 de SETEMBRE (tret de l'activitat de futbol que avança una setmana el seu inici i començarà el dilluns 16 de SETEMBRE).

En quant als preus, hem tractat d'ajustar els mateixos el màxim possible, tot tenint en compte la situació econòmica actual, i per tal de facilitar la gestió de les activitats, hem establert el PAGAMENT PER TRIMESTRES, tret de l'acollida matinal que es continuarà pagant amb periodicitat mensual. En qualsevol cas, el pagament de l’activitat s'haurà de fer OBLIGATORIAMENT durant els primers quinze dies de cada trimestre. El no pagament dins del termini establert suposarà que el nen o nena no podrà continuar fent l’activitat.

Per últim, i com a novetat, també volem informar-vos d'una proposta que ens ha fet l'Escola: programar l'activitat de CASTELLERS dins de les activitats extraescolars ofertes per l'AMPA, per tal de fomentar entre els nens el concepte de treball en equip, la compenetració i l'esforç personal en un ambient de gresca i disbauxa. Si voleu que els vostres fills i filles coneguin de ben a prop aquesta part de la cultura catalana ja ho sabeu: animeu-vos a participar dels "Castellers del Lluís Vives"!.

Si esteu interessats en que el vostre fill o filla porti a terme qualsevol d'aquestes activitats només heu de contactar amb l'AMPA i portar el full d'autorització i inscripció que els nens van portar a casa.

Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada