dimarts, 10 de setembre del 2013

BENVINGUTS/DES A UN NOU CURS!

Bon dia a tothom!

Finalment, i desprès de més de dos mesos de vacances, ha arribat un nou curs. Segur que els nostres nens i nenes ja tenen ganes de retrobar-se amb els companys, de tornar a l'escola per veure els professors i estrenar una nova classe i -confiem- de tornar a agafar els llibres per tal convertir-se en nois i noies de profit.

Doncs, bé! Anem per feina! Aquest és el quadre amb l'HORARI que es portarà a terme durant aquest CURS 2013-2014:



Com podeu comprovar és el mateix horari que es va fer el curs passat. Així mateix es mantenen tant el servei d'acollida matinal com les activitats extraescolars de la tarda.

A hores d'ara encara estem treballant en la elaboració del planning d'activitats extraescolars. Tractarem d'oferir un ampli ventall d'activitats perquè tots els nens i nenes tinguin la oportunitat de fer allò que més els hi agradi i us facilitarem tota la informació durant els primers dies de curs. Volem que, sempre que sigui possible, la major part d'aquestes activitats comencin aquest mes de setembre. De fet, l'activitat de futbol començarà el proper 16 de setembre.

Per altra banda, i amb ocasió del començament d'aquest nou curs, us informen que, ateses les obligacions laborals dels membres de la junta rectora de l'AMPA, l'horari d'atenció d'aquest curs serà els dimecres i dijous, de 16 a 18 hores. Des d'aquesta primera setmana ja ens podreu trobar al despatx per tal d'atendre els vostres dubtes i recollir les vostres propostes de cara al nou curs. 

Continuem treballant. Que tinguem tots un bon inici de curs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada