dijous, 25 d’abril del 2013

SANT JORDI 2013

Bon dia a tothom!

Ahir, a l'escola, vam gaudir d'una Diada de Sant Jordi molt maca. Com ja es tradicional en els últims anys, tots, tants els alumnes, com els seus professors i les seves famílies, hem tingut cabuda en una celebració festiva que ha transformat l'escola durant tot el dia.

La jornada va començar amb la celebració dels Jocs Florals 2013, durant la qual els nens de cicle superior van fer una representació amb titelles de la llegenda de Sant Jordi, tenint el porxo de l'entrada principal com a escenari:



Després es van lliurar els premis als millors treballs literaris presentats a concurs. Una bona representació de nens i nenes, i també de pares i mares, van resultar agraciats amb un llibre, una rosa i un diploma commemoratiu del seu bon treball. Celebrem que aquest any han estat més les famílies que s'han animat a compartir amb tots nosaltres els seus textos i creiem que la seva participació pot ser molt enriquidora pels infants que, d'aquesta manera, tenen a casa seva el seu millor exemple.

Per la tarda vam tenir la possibilitat de visitar l'exposició de cavallers de Sant Jordi que els alumnes i les seves famílies havíem fet. Com que és impossible fer un recull fotogràfic de tots els treballs i no volem deixar de banda cap d'ells, hem optat per posar només aquesta instantània d'un bufó Sant Jordi que els nens d'educació infantil tenien a les portes de les seves aules:




Ara bé, el personatge que més cridava l'atenció era aquest drac engrescador que, fet de rotllanes de paper acolorides en tons verdosos, baixava per l'escala de l'escola fent ganyotes als visitants:




Per finalitzar, des de l'AMPA també hem volgut posar el nostre granet de sorra en la celebració d'una diada tan especial i hem confeccionat aquests punts de llibre que hem lliurat a tots els nens i nenes de l'escola i també als seus mestres, amb les dades de contacte de l'AMPA i uns motius commemoratius de la festivitat de Sant Jordi:


Confiem en que us hagin agradat i, el que és més important, que els nens i nenes en facin ús perquè això significarà que estem fomentat el seu interès per la lectura.

Fins el proper Sant Jordi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada