divendres, 5 d’abril del 2013

CASAL D'ESTIU 2013 - ELS CINC ELEMENTS

Bon dia a tothom!

Encara que sembli mentida, ja tenim aquí el final de curs. I amb el final de curs arriba també la programació del CASAL D'ESTIU 2013 que aquest any es durà a terme a l'escola i que girarà entorn al fil conductor dels 5 ELEMENTS.



Com ja us vam indicar el curs passat, el Casal d'Estiu és una activitat lúdica per al lleure dels infants que es porta a terme al començament de les vacances d'estiu. Aquesta activitat està homologada per l'Ajuntament de Barcelona i les famílies poden demanar ajuts (reunint determinats requisits econòmics) per tal de fer front a les seves despeses.

A la pestanya dedicada al "CASAL D'ESTIU", que es troba a la columna de la dreta d'aquest bloc, us deixem el díptic amb tota la informació de que disposem fins ara (també la podeu veure fent "click" en aquest enllaç ). En qualsevol cas, el proper DIMARTS, 9 d' ABRIL del 2013, a les 16:00 hores, es celebrarà una reunió informativa on es tractaran temes tan importants com les dates de preinscripció, la documentació necessària, el procés per la sol·licitud de la beca, les dates de realització del Casal i els preus segons els diferents torns.

Us en fem cinc cèntims d'aquesta informació per tal que la tingueu present:

Termini d'inscripció: del 15 al 26 d'abril del 2013

Dates de realització del Casal: del 25 de juny al 12 de juliol del 2013. Aquest període es dividirà en 3 torns de caràcter setmanal per tal que les famílies puguin escollir quins dies participaran els seus fills al Casal i si volen incloure o no el dinar al menjador de l'escola

Preus segons la opció escollida (per setmana)
     -Torn 1 (4 dies, del 25 al 28 de juny):
          *de 9 a 13 hores = 46,44 € 
          *de 9 a 15 hores (inclou dinar) = 77,60 € 

     -Torn 2 (5 dies, del 1 al 5 de juliol)
          *de 9 a 13 hores = 58,05 € 
          *de 9 a 15 hores (inclou dinar) = 97,00 € 


      -Torn 3 (5 dies, del 8 al 12 de juliol)
          *de 9 a 13 hores = 58,05 € 
          *de 9 a 15 hores (inclou dinar) = 97,00 € 

Estigueu atents al bloc perquè en properes publicacions us anirem informant puntualment del desenvolupament de tot el procés. Més endavant, us tornarem a convocar a una altra reunió informativa on s'explicarà en què consistirà i com funcionarà el Casal i on es donaran les corresponents instruccions per fer els pagaments del Casal. Fins llavors, si teniu qualsevol dubte al respecte no deixeu de contactar amb nosaltres o amb la Mònica i tractarem de resoldre'l el més aviat possible.

Estem segurs que amb aquesta activitat els nens gaudiran de l'estiu d'una manera molt entretinguda i, per què no, també educativa. Animeu-vos a participar del nostre Casal!.

2 comentaris:

  1. Hola, nomes dir-vos que en la informació teniu equivocat les dades del 3er. Torn, que deurien de ser del 8 al 12 de juliol.
    Pel tema de la reunió informativa, no podrem ser-hi aixi que os demano si es pugues publicar alguna informació sobre el tema de beques os l'agrairia.
    Agraint la vostra atenció...
    Juan

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Juan!

      Son coses que pasen quan “retalles i enganxes”. Ja ho hem modificat.

      I no tinguis por que tota la información respecte al Casal la anirem publicant al bloc.

      AMPA Escola Lluís Vives

      Elimina