dilluns, 15 d’abril del 2013

CASAL D'ESTIU - BEQUES

Bona tarda!

Com recordareu, la setmana passada vam tenir una reunió amb l'empresa de monitoratge encarregada de portar a terme el "Casal d'estiu" d'enguany, el motiu principal de la qual va ser informar a les famílies respecte al procés de TRAMITACIÓ DE BEQUES. Es tracta d'un ampli sistema d'ajuts activat per l'Ajuntament de Barcelona i adreçat a les unitats familiars que viuen i estan empadronades a Barcelona i que puguin justificar la necessitat d'un suport econòmic per les vacances d'estiu dels seus fills. 

Hem de dir que es va verificar una molt baixa assistència a aquesta reunió i és per això que, mitjançant aquesta entrada, us facilitem la informació que es va facilitar en aquella trobada. Si voleu accedir al document, heu d'anar a la pestanya DOCUMENTS que trobareu a la columna de la dreta o fer "click" directament en aquest enllaç .

Recordeu que el TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUD DE BEQUES I D'INSCRIPCIÓ AL CASAL D'ESTIU finalitza el proper DIVENDRES, 26 d' ABRIL del 2013. Trobareu tota la informació necessària al document esmentat però si necessiteu més dades o teniu qualsevol dubte podeu contactar amb la Mònica, qui també us facilitarà els formularis tant d'inscripció al casal com de sol·licitud de beca.

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada