divendres, 7 de setembre del 2012

HORARI LECTIU CURS 2012-2013

Bon dia a tothom!

Finalment, i desprès de més de dos mesos lluitant perquè el Departament d'Ensenyament atorgués la jornada compactada a la nostra escola, avui ens han confirmat definitivament que continuarem amb la jornada partida per la qual cosa l'horari lectiu es desenvoluparà pel matí i per la tarda.

Aquest és el quadre amb l'HORARI que finalment es portarà a terme durant aquest CURS 2012-2013:


Com podeu comprovar és el mateix horari que es va fer el curs passat. Així mateix es mantenen tant el servei d'acollida matinal com les activitats extraescolars de la tarda.

Degut al retard en confirmació de l'horari per part del Departament, encara estem treballant en la elaboració del planning d'activitats extraescolars. Tractarem d'oferir un ampli ventall d'activitats perquè tots els nens i nenes tinguin la oportunitat de fer allò que més els hi agradi i us facilitarem tota la informació durant els primers dies de curs. La major part d'aquestes activitats començaran a l'octubre però fins llavors l'AMPA oferirà un servei d'acollida (guarderia) per aquelles famílies que ho necessitin segons el qual els nens podran estar atesos a l'escola fins les 6 de la tarda.

Per altra banda, i amb ocasió del començament d'aquest nou curs, us informen que aquesta primera setmana podreu trobar-nos al despatx de l'AMPA els propers dimecres i dijous, 12 i 13 de setembre, de 16 a 18 hores, per tal d'atendre els vostres dubtes i recollir les vostres propostes de cara al nou curs. Desprès el nostre horari habitual d'atenció a les famílies serà els dimarts i dijous de 16 a 18 hores.

Continuem treballant. Que tinguem tots un bon inici de curs!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada