dimecres, 26 de setembre del 2012

ACTIVITATS EXTRA-ESCOLARS CURS 2012-2013

Bona tarda a tothom!

A la barra lateral dreta, a la pestanya "ACTIVITATS EXTRAESCOLARS", ja teniu disponible la proposta d'activitats que hem preparat pels nens i nenes de l'escola durant aquest curs. També podeu accedir-hi si feu "click" en aquest enllaç.

Com podreu observar, hem tractar d'oferir propostes variades i enriquidores pels nens, mantenint aquelles que durant el curs passat van tenir més acceptació, com ara el futbol o el cau. En concret, per l'activitat de cau hem elaborat un planning força interessant en el qual els nens podran experimentar coses noves i fer nous descobriments en les més variades disciplines: dibuix i pintura, còmic, música i ball, jocs de taula i d'exterior, fotografia... Pensen que aquesta serà una activitat força divertida per a ells i, fins i tots, força enriquidora.

En quant als preus, hem tractat de ajustar els mateixos el màxim possible, tot tenint en compte la situació econòmica actual.

Si esteu interessats en que el vostre fill o filla porti a terme qualsevol d'aquestes activitats només heu de contactar amb l'AMPA i portar el full d'autorització i inscripció que els nens van portar a casa.

Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada