dimarts, 25 de setembre del 2012

CAMPANYA SOLIDÀRIA - TAPS PER A UNA NOVA VIDA

Bon dia a tothom!

L' AMPA de la nostra Escola, en col·laboració amb la FUNDACIÓ SEUR, engega aquest any la seva participació en la Campanya Solidària "TAPS PER A UNA NOVA VIDA".

Potser molts heu sentir parlar d'aquesta campanya, l'objectiu principal de la qual és ajudar a nens sense recursos a accedir a tractaments mèdics i ortopèdics imprescindibles per que puguin millorar la seva vida, malmesa per la malaltia. Aquesta campanya consisteix en fer una recollida selectiva de tot tipus de taps de plàstic que, si no formen part d'iniciatives com aquesta, acabarien llençats a les escombraries com a rebuig. Una vegada recollits, els taps es lliuren al centre col·laborador de SEUR i aquesta empresa els transporta gratuïtament a la empresa de reciclatge ACTECO, que abona a la família del nen 300,00 euros per cada tona de taps, per tal que pugui finançar el seu tractament mèdic.

Per poder participar en aquesta campanya solidària només heu de recollir els taps de plàstic que tots anem acumulant a la nostra vida diària i portar-los al punt de recollida ubicat al despatx de l'AMPA. Tots els taps de plàstic són útils: taps d'ampolles d'aigua i refrescos, taps de sabons i detergents, taps de brics de sucs i llets, etc...

Periòdicament un membre de l'AMPA, que s'ha ofert desinteressadament per a dur a terme aquesta tasca, els portarà al punt de recollida SEUR.

L'AMPA de l'Escola es compromet a mantenir informades a les famílies respecte al desenvolupament d'aquesta iniciativa, de la qual podeu obtenir una completa informació si consulteu el web de Fundació Seur fent click en aquest enllaç.

Us animem a participar d'aquesta proposta: avui són altres els nens que necessiten la nostra ajuda però potser algun dia són els nostres fills o filles els que necessiten aquest cop de mà per continuar vivint.

Moltes gràcies a tots/es!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada