dimarts, 11 de març del 2014

XERRADA: ÚS SEGUR D'INTERNET

Bona tarda!

Us convidem a la XERRADA-COL·LOQUI que, sota el títol "TALLER D'ESTRATÈGIA FAMILIAR EN L'ÚS SEGUR D'INTERNET", es durà a terme a l'escola el proper DIJOUS, 13 de MARÇ del 2014, a les 16:15 hores. Com recordareu per edicions anteriors, la nostra escola, en col·laboració amb l'AMPA, demana cada any la participació en les conferències destinades a les famílies i organitzades per l'IMEB (Institut Municipal d'Educació de  Barcelona), en el context del Programa de Suport Educatiu a les Famílies.


En aquesta ocasió, la sessió, guiada pel formador Tomás Moré, serà un taller adreçat a pares i mares amb una acreditació digital de nivell baix-mitjà, als quals els interessi posar en pràctica activitats que proporcionin seguretat a tota la família (en la que hi ha menors d'edat), en l'experiència de la navegació per internet i, especialment, en l'ús de les xarxes socials.

La durada aproximada de la xerrada serà d'una hora i mitja i disposareu de servei de guarderia pels vostres fills i filles a càrrec de l'AMPA durant tota la seva durada.

És important que, els interessats contactin amb l'escola per tal de fer la inscripció i confirmar la seva assistència a aquest taller.

Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada