divendres, 28 de març del 2014

PROPOSTES PER SANT JORDI

Bona tarda, famílies

Com ja sabreu per la comunicació de l'Escola que els nens han portat a casa, un any més les famílies estem convocades a participar en la celebració de la Diada de Sant Jordi preparant un treball manual familiar fet en col·laboració amb els nostres fills.



En aquesta ocasió, la proposta és fer un llibre o una rosa que haurem de portar a l'escola abans del proper 7 d'abril. Amb tots els treballs aportats es farà una exposició que tant els nens com les seves famílies podran visitar la tarda del proper 23 d'abril, a partir de les 16:00 hores.

Per altra banda, els pares que vulguin participar en els ja tradicionals Jocs Florals de l'escola podran fer-ho lliurant un text inèdit a la secretaria de l'escola abans del proper 7 d'abril. Cada persona podrà participar amb la presentació d'un únic treball, en castellà o català, en prosa o poesia, que haurà de lliurar imprès en un màxim de 2 folis.

El lliurament de premis dels Jocs Florals, tant del concurs literari dels alumnes com de les famílies, es durà a terme al pati de l'escola el proper 23 d'abril d'11:00 a 12:30 hores.

Animeu-vos a participar per fer grans els Jocs Florals de l'escola!

Bon cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada