dimecres, 12 de juny del 2013

TAPS SOLIDARIS - BALANÇ DE FI DE CURS

Bona tarda a tothom!

Com ja sabeu, aquest curs l'AMPA, en col·laboració amb Fundació SEUR, ha engegat un projecte solidari: la recollida de taps de plàstic amb els quals finançar tractaments mèdics i ortopèdics per a nens sense recursos.



A aquestes alçades de curs cal fer valoració de l'acollida d'aquest projecte i les sensacions no poden ser més positives: en els 3 lliuraments de taps que hem fet des de l'octubre, hem aportat un total de 30 sacs industrials i un munt de garrafes de plàstic plenes de taps de tots els colors, tamanys i formes!!.

Els taps de plàstic s'han convertit en un símbol de solidaritat i esperança per a moltes famílies amb nens i nenes que necessiten del nostre ajut per finançar tractaments i investigacions no cobertes per altres vies. Així que recordeu!: a l'estiu no llenceu els vostres taps. Porteu-los a l'escola al setembre i continuarem fent realitat el somni de molts nenes i nenes que ho necessiten.

Moltes gràcies!

PD: Si voleu conèixer més a fons d'aquest projecte podeu visitar el web de Fundació Seur ( http://www.fundacionseur.org/proyectos/infancia/tapones-para-una-nueva-vida/ ) o veure el seu facebook (https://www.facebook.com/pages/Fundaci%C3%B3n-SEUR/165370983488376).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada