dilluns, 10 de juny del 2013

INFORMACIÓ DE L'AMPA

Bona tarda!

Com ja sabreu per la comunicació escrita que els nens i nenes han portat de l'escola, la QUOTA de SOCI de l'AMPA pel proper curs serà de 30,00 EUROS per família. Aquest import s'haurà d'ingressar al compte bancari de l'AMPA abans del proper 1 de setembre del 2013:

Caixa Penedès (BMN): 0487-1421-78-2000002280

Aquesta quota de 30,00 euros implica una petita pujada respecte al que, fins ara i durant els últims cursos, es venia pagant per ésser soci de l'AMPA. Som conscients de que en aquests temps de crisi qualsevol pujada de preus significa un gran esforç per a tothom, però volem compartir amb tots vosaltres tot el treball que s'ha de fer amb aquesta contribució per la vostra part, tot recordant-vos que aquesta quota és per unitat familiar, és a dir, que en el cas de famílies amb més d'un fill (cas majoritari de la nostra escola), la despesa és única i no es multiplica pel nombre de fills de la família.

A què us dona dret el fet d'ésser soci de l'AMPA? 
     -si els vostres fills o filles estan en els cursos que van de 3er fins a 6è, abonant a l'escola els 10,00 euros corresponents al PACK 25 podreu fer ús del Servei de Reutilització de Llibres segons el qual no haureu fer cap despesa més en concepte de llibres de text ja que els nens utilitzaran els llibres de l'escola;
     -si sou socis de l'AMPA, en l'adquisició dels llibres (en el cas dels nens de 1er i 2on) i de la roba esportiva de l'escola obtindreu un descompte considerable en el preu (al voltant d'un 15%)
     -també obtindran descompte els nens que vulguin fer alguna de les actitivitats extraescolars de les organitzades per l'AMPA
     -i, per altra banda, els nens i nenes de les famílies sòcies tenen dret a gaudir gratuïtament de les activitats i els berenars preparats durant les diferents festes organitzades per l'AMPA (principalment Halloween i fi de curs).

Per últim, des d'aquí fem una crida a la col·laboració de les famílies en el projecte associatiu de l'AMPA. Qualsevol ajuda és important perquè les coses no es fan soles, tal i com molt be expressava el reportatge de El Periódico que vam publicar aquí . Per organitzar les festes escolars, les activitats extraescolars, la venda de llibres i roba esportiva i, fins i tot, per mantenir actualitzat aquest bloc és necessària la participació de pares i mares compromesos amb l'educació dels seus fills. Sabem que en aquesta escola aquest compromís existeix i es per això que des d'aquí us animem a exterioritzar-lo participant amb nosaltres, ja que creiem que d'aquest exemple els nostres fills també n'aprenen.

Com deia Benjamin Franklin:

     "Dime y lo olvido; enséñame y lo recuerdo; involúcrame y lo aprendo".

Moltes gràcies per la vostra atenció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada