divendres, 18 de maig del 2012

CASAL D'ESTIU 2012 - CIRCOLE

Bon dia a tothom!

Ara que està ben aprop el final de curs, ens fixarem en la pestanya dedicada al "CASAL D'ESTIU" que també es troba a la columna de la dreta d'aquest bloc. Si mireu el seu contingut trobareu tota la informació que fins ara tenim sobre el Casal d'estiu que aquest any es portarà a terme a l'escola i que tindrà com a fil conductor el fantàstic món del circ.

Es tracta d'una activitat lúdica per al lleure dels infants al començament de les vacances d'estiu, activitat que per primer cop aquest any estarà homologada i per la qual les famílies han pogut demanar ajuts (reunint determinats requisits econòmics).

La resolució respecte als nens que han obtingut beca per gaudir d'aquesta activitat es publicarà el proper dilluns, 21 de maig. Des d'aquesta data s'obrirà un termini de 3 díes per a possibles reclamacions i la LLISTA DEFINITIVA DE NENS BECATS es publicarà el proper 8 DE JUNY.

Per altra banda, a mitjans del proper mes de juny i abans de fi de curs, les famílies serem convocades a una reunió informativa on s'explicarà en qué consistirà i com funcionarà el "CIRCOLE", i on es donaran les corresponents instruccions per començar a fer els pagaments del Casal. De la data definitiva d'aquesta reunió us mantindrem puntualment informats.

Estem segurs que amb aquesta activitat els nens gaudiran de l'estiu d'una manera molt entretinguda i, per què no, també educativa. Animeu-vos a participar del CIRCOLE!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada