dimarts, 15 de maig del 2012

CARTA DE PRESENTACIÓ DE LA NOVA JUNTA DIRECTIVA

Benvolgudes famílies,

El passat 8 de maig del 2012 es va celebrar Assemblea General Extraordinària de l’AMPA de l’Escola Lluís Vives. En aquesta reunió es va procedir a renovar la Junta directiva i, per tal de fer les coses ben fetes, volem presentar-nos mitjançant aquesta carta. Però, abans, volem posar de manifest tot el nostre agraïment a la anterior junta per tot el treball, esforç i dedicació que han posat durant els últims anys en aquesta tasca. Clara, Mª Carmen, Mertxe... Moltes gràcies!.

Com dèiem, començarem per presentar-nos com a membres de la nova junta directiva de l’AMPA de la nostra escola:

President: Isaac  Forner Yeste (pare de nens de P3 i P4)
Vice presienta: Kenia García Mejía (mare de nens de P4 i P5)
Secretària: Lourdes González López (mare de nen de 4t)
Vice secretària: M.Rosa González Ballesteros (mare nen de 4t)
Tresorera: Núria González Romero (mare de nen de 3r)

Tots cinc iniciem aquesta etapa amb la idea d’aconseguir que l’AMPA sigui un lloc de trobada i participació plural i representativa de tots els pares i mares dels alumnes d’aquesta escola. Volem que tothom es senti lliure d’expressar les seves opinions i de fer les aportacions que consideri adients per portar a terme aquesta tasca. I, per sobre de tot, volem mantenir com a objectiu comú el benestar dels nostres fills i filles.

Però aquesta gran tasca necessita també de les vostres aportacions. Volem conèixer les vostres inquietuds com a pares i les vostres expectatives i desitgem que ens feu arribar els vostres suggeriments. Us animem a participar d’aquest projecte en la mesura de les vostres possibilitats i us garantim que qualsevol aportació serà sempre ben rebuda i, per sobre de tot, molt agraïda.

Per tal d'activar i facilitar aquesta participació posem al vostre abast dues noves vies de comunicació:

-un compte de correu electrònic, on podeu fer les vostres consultes, que ens comprometem a respondre a la major brevetat:   ampalluisvivesbcn@gmail.com

-i el nou bloc de l’AMPA, on trobareu informació puntual de les diferents activitats i que pretén ser un element dinàmic d’aquesta entitat:    http://ampaescolalluisvives.blogspot.com.es/

I dit tot això, només ens resta posar-nos a la vostra disposició per tot el que creieu necessari i enviar-vos una cordial salutació.  Us esperem!


Junta Directiva AMPA de l’Escola Lluís Vives
Barcelona, maig del 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada