dijous, 24 d’octubre del 2013

CONSELL ESCOLAR

Bona tarda!

Avui, la Direcció de l'Escola ens ha facilitat l'esborrany d'acta de l'últim Consell Escolar que es va dur a terme el passat mes de juny i que es portarà a aprovació en la propera reunió. Malauradament, cap dels membres de la Junta Rectora de l'AMPA hi vam poder assistir, motiu pel qual no us hem pogut facilitar fins ara la informació respecte al seu desenvolupament. 

Malgrat tot, continuant amb el nostre propòsit de mantenir-vos informats de qualsevol tema rellevant pels nens i nenes de l'escola, per les seves famílies o pel propi centre, a l'apartat de DOCUMENTS teniu a la vostra disposició un resum dels acords presos (podeu anar directament fent "click" en aquest enllaç). Si teniu qualsevol dubte al respecte podeu contactar amb nosaltres o amb l'equip directiu de l'escola i tractarem de resoldre'l.

Per altra banda, us comuniquem que dilluns vinent es portarà a terme la primera del reunió del Consell Escolar durant aquest curs 2013-2014 de la qual us mantindrem informats puntualment durant els propers dies.

Confiem en que aquestes informacions us resultin útils o, si més no, les trobeu interessants.

Salutacions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada