dimarts, 5 de març del 2013

HIMNE DE L'ESCOLA LLUÍS VIVES

Bon dia!

Recordeu que allà pel mes de juny us vam explicar que els nostres nens i nenes havíen cantat el nou himne de l'escola durant el festival de fi de curs?. Doncs bé, ara ja estem en disposició d'oferir-vos la lletra i la partitura d'aquest nou tret identificatiu del nostre centre que serà des d'ara l' HIMNE DE L'ESCOLA LLUÍS VIVES.

La lletra de l'himne ha estat creada per la CRISTINA JAIME (Gràcies, Cristina!). Si voleu llegir-la amb més deteniment només heu d'anar a la pestanya DOCUMENTS o bé fer "click" en aquest enllaç :


I aquesta és la partitura...




Des d'aquí, donem la enhorabona a la Direcció i als mestres de l'escola que han fomentat la participació dels nens i nenes en aquesta iniciativa. Creiem que tota institució com cal ha de tenir en el seu haver elements que ajudin a forjar el sentiment de pertinença i ben segur que aquest himne, en una escola amb més de 80 anys d'història, serà un granet més de sorra a l'hora d'aconseguir que tota la comunidad educativa, d'ara i del futur, es senti orgullosa d'haver format part del "Lluís Vives".

Que ho gaudiu!

2 comentaris:

  1. Mol bona iniciativa !!!!! Ara faltaria un vídeo on alguns nens cantessin el himne per els que no sabem llegir les partitures de musica el poguéssim aprendre, i si fos amb subtítols millor. Ànims !!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pels teus ànims Joan! Comentaris com el teu són l'empenta que ens ajuda a millorar i continuar fent noves coses cada dia.

      Elimina