dimarts, 11 de desembre del 2012

PRIMER LLIURAMENT DE TAPS

Bona tarda a tothom!

Tal i com us vam explicar fa unes quantes setmanes, l'AMPA de la nostra escola, en col·laboració amb la FUNDACIÓ SEUR, participa aquest curs en la Campanya Solidària "Taps per una nova vida" (aneu  aquí per veure de nou tota la informació).



Doncs bé, avui hem fet el PRIMER LLIURAMENT DE TAPS: han sigut, en total, DEU (10) SACS INDUSTRIALS! plens de taps de plàstic destinats a finançar tractaments mèdics d'aquells que més ho necessiten:




La veritat és que estem molt contents amb l' acollida que ha tingut aquesta iniciativa tant per part de la comunitat educativa de la nostra escola (nens, famílies, mestres...) com per part dels veïns del barri que, des de que han conegut aquesta proposta, també han portat els seus taps a l'escola. I des d'aquí el nostre agraïment particular a la Núria, la conserge de l'escola, qui s'ha encarregat de canalitzar la recollida dels taps quan nosaltres no hi erem al despatx.

Per últim, us donem les gràcies de tot cor per la vostra col·laboració i us animem a que continueu donant aquest petit cop de mà als qui més ho necessiten.

Fins al proper lliurament!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada