dimecres, 7 de novembre del 2012

SORTEIG PANERA DE NADAL

Bon dia a tothom!
Aquest any, des de l’AMPA hem decidit organitzar un sorteig per tal de finançar la festa de fi de curs dels nens i nenes de l’Escola donat que enguany, com ja sabreu, no tenim cap subvenció institucional que ens ajudi en aquesta tasca.
L’objecte del sorteig serà una MAGNÍFICA PANERA DE NADAL feta en col·laboració amb diferents establiments del barri que han donat articles i vals de compra de les seves botigues. L’AMPA s’ha encarregat de comprar els articles nadalencs que conformaran la cistella i amb els vals i productes de les botigues farem una panera ben bufona, valorada en més de 200 euros. A més a més, l’agraciat també rebrà una PANERA INFANTIL plena de dolços, sorpreses i regals pels més petits de la casa. I encara més, si sou una família de l’Escola i teniu la butlleta premiada també rebreu un conjunt de pantalons curts i samarreta de l’Escola donats per l’AMPA.
El sorteig es realitzarà en combinació amb les tres últimes xifres del primer premi del Sorteig de la ONCE del proper 14 de desembre del 2012. EL PREU DE LA BUTLLETA ÉS DE 2,50 EUROS.

Si voleu veure el contingut de la cistella, només heu de fer click en aquest enllaç .

Si no voleu deixar passar l'oportunitat de guanyar aquesta magnífica panera de Nadal, només heu de contactar amb un membre de l'AMPA o adreçar-vos al despatx de l'AMPA, els dimarts i dijous de 16 a 18 hores, on podreu comprar la vostra butlleta.

Quan tinguem el guanyador publicarem la fotografia del moment de lliurament de la panera en aquest mateix bloc.

Que hi hagi sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada