diumenge, 1 de juliol del 2012

FESTIVAL DE FI DE CURS (VIDEO)

Bon dia!

Hem trigat una mica perquè teniem molt material fotogràfic i ens ha costat triar les imatges, però ja tenim aquí el video sobre el Festival de Fi de curs que es va organitzar a l'escola el pasat divendres, 22 de juny.

Val a dir que va ser una cloenda molt maca i molt emotiva per moltes raons: en primer lloc, perquè tots els nens i nenes de l'escola van tenir cabuda en una celebració que, al cap i a la fi, era la seva celebració; en segon lloc, pel sentit homenatge que tant els nens i nenes como la resta de professors del centre van fer a la Carme i la Mª José, les dues professores que aquest curs han donat per finalitzada la seva vida laboral i s'han jubilat; i, per últim, perquè ens van presentar l'himne de l'escola. Aquesta peça musical ha estat composada especialment per la nostra escola i està cridada a ser un dels elements significatius d'aquesta institució que és "El Lluís Vives".

Però com que del que es tracta és de veure el video en qüestió, aquí us el deixem. Confiem en que us agradi i que gaudiu d'ell tant com nosaltres hem gaudit elaborant-lo per tots vosaltres:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada