dissabte, 31 de maig del 2014

MENJADOR - MENÚ JUNY 2014

Bon dia, famílies

Comencem un nou mes i, com ja és costum, us facilitem el menú que dinaran els nens durant aquest mes de juny. A la barra lateral dreta, a la pestanya "MENJADOR", ja el teniu disponible. També poder accedir-hi se feu "click" en aquest enllaç .

En aquesta ocasió, us fem dos apunts en relació a aquest menu, que serà l'últim d'aquest curs escolar que ja està a punt de finalitzar: en primer lloc, el divendres 6 els nens tindran l'oportunitat de fer un tast de la gastronomia francesa; i ,en segon lloc, el divendres 21 gaudiran d'un dinar especial de comiat de curs que consistirà totes aquelles coses que tant els agraden (patates xips, pizza, refrescos, gelats...). Segur que s'ho passaran d'allò més bé!

Bon profit!

dijous, 22 de maig del 2014

MEMÒRIA D'ACTIVITATS AMPA (MAIG 2012 - MAIG 2014)

Bona tarda a tothom...

Com ja sabreu per l'entrada anterior i per la comunicació que vam lliurar a tots els nens i nenes de l'escola, la nostra estada a l'AMPA com a junta directiva de l'entitat s'apropa al seu fi, atès que els fills d'algunes de nosaltres ja s'han fet grans i el proper curs encetaran una nova etapa com alumnes de l'ESO.

Fidels al nostre tarannà al llarg d'aquests dos anys, volem deixar constància de tot el què hem fet per tal que la nostra experiència al capdavant d'aquesta entitat serveixi com a guia per altres pares i mares que s'encarreguin de la seva gestió d'ara endavant. Per aquest motiu, hem elaborat una memòria que podreu consultar fent click en el següent enllaç , el contingut de la qual exposarem durant l'assemblea del proper 4 de juny a la que tots i totes esteu convocats. Tanmateix, d'aquest document en lliurarem un exemplar en paper tant a la nova junta rectora de l'entitat com a l'equip directiu de l'escola perquè en tingui coneixement i als efectes escaients.



Si voleu fer qualsevol consulta, comentari o apreciació en relació a aquest document, restem a la vostra disposició.

Fins aviat!

dimarts, 20 de maig del 2014

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA - 4 DE JUNY DEL 2014

Benvolgudes famílies,

Per la present, us convoquem a la ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA que tindrà lloc el proper dimecres, 4 de JUNY de 2014, a les 16:15 hores, a l'Aula de Música de l'Escola sota el següent

ORDRE DEL DIA:

1) Lectura i aprovació, si s'escau, de l'acta anterior
2) Presentació i aprovació, si s'escau, de la Memòria d'activitats del període maig 2012 - maig 2014
3) Presentació i aprovació, si s'escau, de la Comptabilitat del període maig 2012 - maig 2014
4) Renovació càrrecs junta directiva
5) Informacions vàries: Festa de fi de curs i Casal d'estiu
6) Propostes, precs i preguntes

Aquesta comunicació feta a través del bloc de l'AMPA, en tractar-se d'un mitjà de comunicació obert a tots els socis i sòcies d'aquesta entitat, té la consideració de convocatòria formal de l'Assemblea, tot i que també s'ha lliurat la informació en format paper a tots i cadascú dels alumnes de l'escola.

Preguem la vostra assistència i us confirmem que hi haurà servei de guarderia els vostres fills a càrrec de l'AMPA.

Equip Directiu
AMPA Escola Lluís Vives (Barcelona)

dilluns, 19 de maig del 2014

CONSELL ESCOLAR

Bona tarda!

Avui un membre de l'AMPA ha assistit al tercer Consell Escolar d'aquest curs com a representant dels pares i mares de l'escola, en el qual s'ha procedit a aprovar diferents aspectes en relació al proper curs així com a donar altres informacions d'interès.

Continuant amb el nostre propòsit de mantenir-vos informats de qualsevol informació rellevant pels nens i nenes de l'escola, per les seves famílies o pel propi centre, a l'apartat de DOCUMENTS teniu a la vostra disposició un resum dels acords presos en aquesta reunió (podeu anar directament fent "click" en aquest enllaç. Malgrat tot, si teniu qualsevol dubte al respecte podeu contactar amb nosaltres o amb l'equip directiu de l'escola i tractarem de resoldre'l.

Confiem en que aquesta informació us resulti útil o, si més no, la trobeu interessant.

Salutacions!

divendres, 2 de maig del 2014

MENJADOR - MENÚ MAIG 2014

Bon dia, famílies

Com cada començament de mes, us facilitem el menú que es servirà als nens durant aquest mes de maig. A la barra lateral dreta, a la pestanya "MENJADOR", ja el teniu disponible. També poder accedir-hi se feu "click" en aquest enllaç .

En aquesta ocasió, l'empresa encarregada del càtering ens fa cinc cèntims entorn a les bondats dels gelats com a aliment imprescindible durant l'estiu. Els gelats, que resulten refrescants, saborosos i nutritius, s'han de menjar amb moderació atès el seu valor calòric, però no cal dir que tots, i no només els infants, en mengen més d'un durant la temporada estiuenca.

Que vagi de gust!