divendres, 28 de març del 2014

PROPOSTES PER SANT JORDI

Bona tarda, famílies

Com ja sabreu per la comunicació de l'Escola que els nens han portat a casa, un any més les famílies estem convocades a participar en la celebració de la Diada de Sant Jordi preparant un treball manual familiar fet en col·laboració amb els nostres fills.



En aquesta ocasió, la proposta és fer un llibre o una rosa que haurem de portar a l'escola abans del proper 7 d'abril. Amb tots els treballs aportats es farà una exposició que tant els nens com les seves famílies podran visitar la tarda del proper 23 d'abril, a partir de les 16:00 hores.

Per altra banda, els pares que vulguin participar en els ja tradicionals Jocs Florals de l'escola podran fer-ho lliurant un text inèdit a la secretaria de l'escola abans del proper 7 d'abril. Cada persona podrà participar amb la presentació d'un únic treball, en castellà o català, en prosa o poesia, que haurà de lliurar imprès en un màxim de 2 folis.

El lliurament de premis dels Jocs Florals, tant del concurs literari dels alumnes com de les famílies, es durà a terme al pati de l'escola el proper 23 d'abril d'11:00 a 12:30 hores.

Animeu-vos a participar per fer grans els Jocs Florals de l'escola!

Bon cap de setmana!

dijous, 27 de març del 2014

MENJADOR - MENÚ ABRIL 2014

Bona tarda a tothom!

Un cop més, us facilitem el menú que dinaran els nostres fills a l'escola durant el proper mes d'abril. A la barra lateral dreta, a la pestanya "MENJADOR", ja el teniu disponible. També podeu accedir-hi si feu "click" en aquest enllaç .

Com podreu comprovar, l'11 d'abril, que és el divendres immediatament anterior a les vacances de Setmana Santa, els nens gaudiran d'un ou de xocolata a les postres i el 23 d'abril, aprofitant la diada de Sant Jordi, gaudiran d'un àpat festiu on no hi faltarà el tradicional pastís de Sant Jordi. I pels pares, la empresa encarregada del càtering reserva un petit espai per donar-nos uns breus consells respecte a la correcta alimentació dels nostres fills i per recordar-nos les bondats de la ingesta de 5 racions diàries de fruites i verdures.

Bon profit!

dilluns, 24 de març del 2014

CONSELL ESCOLAR

Bona tarda!

Avui un membre de l'AMPA ha assistit al segon Consell Escolar d'aquest curs com a representant dels pares i mares de l'escola, en el qual s'ha procedit a aprovar diferents aspectes en relació a aquest curs així com a donar altres informacions d'interès.

Continuant amb el nostre propòsit de mantenir-vos informats de qualsevol informació rellevant pels nens i nenes de l'escola, per les seves famílies o pel propi centre, a l'apartat de DOCUMENTS teniu a la vostra disposició un resum dels acords presos en aquesta reunió (podeu anar directament fent "click" en aquest enllaç . Malgrat tot, si teniu qualsevol dubte al respecte podeu contactar amb nosaltres o amb l'equip directiu de l'escola i tractarem de resoldre'l.

Confiem en que aquesta informació us resulti útil o, si més no, la trobeu interessant.

Salutacions!

dijous, 20 de març del 2014

JA ÉS PRIMAVERA!!

Bona tarda a tothom!

Ja està aquí: aquesta tarda ha arribat la primavera!! I això es nota a la nostra escola des de fa dies, on els arbres floreixen i llueixen com mai. I sinó, fixeu-vos quina estampa més bonica ens ofereix el codonyer del pati:



A partir d'ara enfilarem els últims mesos del curs i ja veureu què ràpid passa el temps: només resten uns dies per les vacances de Setmana Santa i tot just després arribarà Sant Jordi i després, ben aviat, el pont de maig, el dilluns de Pasqua, la jornada intensiva d'estiu, els exàmens finals, la festa de fi de curs i el festival de l'escola... I es que no queda res!!

Però, de moment, gaudirem d'aquesta incipient primavera que ens convida a gaudir del bon temps.

Fins aviat!

dilluns, 17 de març del 2014

CONSELL ESCOLAR

Bona tarda!

Avui, la Direcció de l'Escola ens ha facilitat l'esborrany d'acta de l'últim Consell Escolar que es va dur a terme el passat mes d'octubre i que es portarà a aprovació en la propera reunió. 

Continuant amb el nostre propòsit de mantenir-vos informats de qualsevol tema rellevant pels nens i nenes de l'escola, per les seves famílies o pel propi centre, a l'apartat de DOCUMENTS teniu a la vostra disposició un resum dels acords presos (podeu anar directament fent "click" en aquest enllaç). Si teniu qualsevol dubte al respecte podeu contactar amb nosaltres o amb l'equip directiu de l'escola i tractarem de resoldre'l.

Per altra banda, us comuniquem que dilluns vinent, 24 de març, es portarà a terme una nova reunió del Consell Escolar durant aquest curs 2013-2014 de la qual us mantindrem informats puntualment durant els propers dies.

Confiem en que aquestes informacions us resultin útils o, si més no, les trobeu interessants.

Salutacions!

dimarts, 11 de març del 2014

XERRADA: ÚS SEGUR D'INTERNET

Bona tarda!

Us convidem a la XERRADA-COL·LOQUI que, sota el títol "TALLER D'ESTRATÈGIA FAMILIAR EN L'ÚS SEGUR D'INTERNET", es durà a terme a l'escola el proper DIJOUS, 13 de MARÇ del 2014, a les 16:15 hores. Com recordareu per edicions anteriors, la nostra escola, en col·laboració amb l'AMPA, demana cada any la participació en les conferències destinades a les famílies i organitzades per l'IMEB (Institut Municipal d'Educació de  Barcelona), en el context del Programa de Suport Educatiu a les Famílies.


En aquesta ocasió, la sessió, guiada pel formador Tomás Moré, serà un taller adreçat a pares i mares amb una acreditació digital de nivell baix-mitjà, als quals els interessi posar en pràctica activitats que proporcionin seguretat a tota la família (en la que hi ha menors d'edat), en l'experiència de la navegació per internet i, especialment, en l'ús de les xarxes socials.

La durada aproximada de la xerrada serà d'una hora i mitja i disposareu de servei de guarderia pels vostres fills i filles a càrrec de l'AMPA durant tota la seva durada.

És important que, els interessats contactin amb l'escola per tal de fer la inscripció i confirmar la seva assistència a aquest taller.

Us esperem!

dilluns, 3 de març del 2014

MONITORES DEL MENJADOR

Bon dia a tothom!

Aprofitant que som en plena celebració del Carnestoltes i que acabem de publicar el menú d'aquest mes de març, avui us portem una fotografia molt divertida de les monitores del menjador:



Des d'aquí el nostre agraïment a totes aquestes dones que fan de mares durant una estona i vetllen perquè els nostres nens i nenes dinin com cal.

Gràcies!!

diumenge, 2 de març del 2014

MENJADOR - MENÚ MARÇ 2014

Bon dia, famílies

Comencem un nou mes i, com ja és costum, us facilitem el menú que dinaran els nens durant aquest mes de març. A la barra lateral dreta, a la pestanya "MENJADOR", ja el teniu disponible. També poder accedir-hi si feu "click" en aquest enllaç .

En aquesta ocasió, l'empresa encarregada del càtering a l'escola ens fa cinc cèntims sobre la gastronomia italiana ja que els nens i nenes de l'escola tindran l'oportunitat de fer un tast d'aquesta cuina el dimarts, 18 de març. Segur que en gaudiran molt d'aquest dinar!

Bon profit!