dijous, 23 de gener del 2014

XERRADA: EDUCAR EN L'AUTONOMIA PERSONAL

Bon dia!

Us convidem a la XERRADA-COL·LOQUI que, sota el títol "EDUCAR EN L'AUTONOMIA PERSONAL", es durà a terme a l'escola el proper DIJOUS, 30 de GENER del 2014, a les 16:15 hores. Com recordareu per edicions anteriors, la nostra escola, en col·laboració amb l'AMPA, demana cada any la participació en les conferències destinades a les famílies i organitzades per l'IMEB (Institut Municipal d'Educació de  Barcelona), en el context del Programa de Suport Educatiu a les Famílies.


En aquesta ocasió, la xerrada, impartida per la formadora Gemma Majó, versarà sobre el significat de l'autonomia personal durant les etapes de creixement, sobre la comunicació, el diàleg i els límits a establir en la llar i sobre com podem ajudar els nostres fills i filles a fer-se grans, responsables i autònoms.

La durada aproximada de la xerrada serà d'una hora i mitja i disposareu de servei de guarderia pels vostres fills i filles a càrrec de l'AMPA durant tota la seva durada.

Us esperem!

dimarts, 7 de gener del 2014

MENJADOR - MENÚ GENER 2014

Bona tarda!

Comencem un nou any i els nens i nenes de l'escola tornen a la feina. I, com cada començament de mes, us facilitem el menú que dinaran els nostres fills a l'escola. A la barra lateral dreta, a la pestanya "MENJADOR", ja el teniu disponible: el menú del menjador per aquest mes de gener. També podeu accedir-hi si feu "click" en aquest enllaç .

Com podeu comprovar, en aquesta ocasió l'empresa encarregada del càtering de l'escola ens ofereix uns consells alimentaris en relació al sopar que, tot i ser l'últim àpat del dia, ha d'ésser tan equilibrat com la resta per tal de garantir-nos una correcta i nutritiva alimentació.

Bon profit!