dimecres, 30 d’octubre del 2013

FESTA DE LA TARDOR

Bon dia, famílies

Com ja sabreu per la comunicació de l'Escola que els nens han portat a casa, demà dijous, 31 d'octubre, a partir de les 16 hores, estem tots convidats a veure l'exposició dels treballs que tant els nens com les seves famílies han fet amb ocasió de la Festa de la Tardor. Aquest curs, els treballs de les famílies havien de tenir com a element principal fulles d'arbres, aprofitant l'època de tardor. Ben segur que entre tots haurem aconseguit muntar una exposició ben bufona!



I tant si sou dels que feu castanyada com si preferiu celebrar Halloween, us desitgem a tots que tingueu un bon i festiu cap de setmana!

dijous, 24 d’octubre del 2013

CONSELL ESCOLAR

Bona tarda!

Avui, la Direcció de l'Escola ens ha facilitat l'esborrany d'acta de l'últim Consell Escolar que es va dur a terme el passat mes de juny i que es portarà a aprovació en la propera reunió. Malauradament, cap dels membres de la Junta Rectora de l'AMPA hi vam poder assistir, motiu pel qual no us hem pogut facilitar fins ara la informació respecte al seu desenvolupament. 

Malgrat tot, continuant amb el nostre propòsit de mantenir-vos informats de qualsevol tema rellevant pels nens i nenes de l'escola, per les seves famílies o pel propi centre, a l'apartat de DOCUMENTS teniu a la vostra disposició un resum dels acords presos (podeu anar directament fent "click" en aquest enllaç). Si teniu qualsevol dubte al respecte podeu contactar amb nosaltres o amb l'equip directiu de l'escola i tractarem de resoldre'l.

Per altra banda, us comuniquem que dilluns vinent es portarà a terme la primera del reunió del Consell Escolar durant aquest curs 2013-2014 de la qual us mantindrem informats puntualment durant els propers dies.

Confiem en que aquestes informacions us resultin útils o, si més no, les trobeu interessants.

Salutacions!

dimarts, 22 d’octubre del 2013

RESOLUCIÓ BEQUES MENJADOR

Bon dia, famílies

Segons ens ha comunicat la Direcció del Centre, la Resolució en relació a les sol·licituds de beques de menjador ja ha estat publicada. Les famílies que hagin demanat aquest ajut poden passar per la Secretaria de l'Escola per tal d'informar-se respecte a la continuació del tràmit i la quantitat atorgada.

Salutacions!

dilluns, 14 d’octubre del 2013

IMPORTANT! : CANVI NÚMERO COMPTE AMPA

Bon dia,

Arran la desaparició de l'entitat "Caixa Penedés" (on l'AMPA tenia obert el seu compte bancari) i la seva absorció per part de "Banc Sabadell" des del passat 12 d'octubre, us facilitem el nom número de compte bancari que teniu disponible per fer qualsevol pagament a l'AMPA a partir d'ara. És el següent:

"Banc Sabadell" - 0081 1826 82 0001003611

Preguem que preneu bona nota d'aquesta dada per tal d'evitar problemes a l'hora de comptabilitzar els vostres pagaments.

Moltes gràcies!.