dilluns, 30 de setembre del 2013

MENJADOR - MENÚ OCTUBRE 2013

Bon dia, famílies

Comencem un nou mes i, com ja és costum, us facilitem el menú que dinaran els nens durant aquest mes d'octubre. A la barra lateral dreta, a la pestanya "MENJADOR", ja el teniu disponible. També poder accedir-hi se feu "click" en aquest enllaç .

En aquesta ocasió, l'empresa encarregada del càtering a l'escola ens fa cinc cèntims del concepte de "menjar saludable" i ens explica de què s'ha de composar la nostra dieta (i la dels nostres fills i filles) per tal de garantir que sigui saludable.

Bon profit!

dilluns, 16 de setembre del 2013

ACTIVITATS EXTRA ESCOLARS CURS 2013-2014

Bona tarda a tothom!

A la barra lateral dreta, a la pestanya "ACTIVITATS EXTRAESCOLARS", ja teniu disponible la proposta d'activitats que hem preparat pels nens i nenes de l'escola durant aquest curs. També podeu accedir-hi si feu "click" en aquest enllaç .

Com podreu observar, hem tractat d'oferir propostes variades i enriquidores pels nens, mantenint aquelles que durant el curs passat van tenir més acceptació, com ara el futbol o el cau. En concret, per l'activitat de cau hem elaborat un planning força interessant en el qual els nens podran experimentar coses noves i fer nous descobriments en les més variades disciplines: dibuix i pintura, música i ball, jocs de taula i d'exterior, taller de cuina, informàtica... Pensem que aquesta serà una activitat força divertida per a ells i, fins i tots, força enriquidora.

L' INICI de les ACTIVITATS serà el proper DILLUNS, 23 de SETEMBRE (tret de l'activitat de futbol que avança una setmana el seu inici i començarà el dilluns 16 de SETEMBRE).

En quant als preus, hem tractat d'ajustar els mateixos el màxim possible, tot tenint en compte la situació econòmica actual, i per tal de facilitar la gestió de les activitats, hem establert el PAGAMENT PER TRIMESTRES, tret de l'acollida matinal que es continuarà pagant amb periodicitat mensual. En qualsevol cas, el pagament de l’activitat s'haurà de fer OBLIGATORIAMENT durant els primers quinze dies de cada trimestre. El no pagament dins del termini establert suposarà que el nen o nena no podrà continuar fent l’activitat.

Per últim, i com a novetat, també volem informar-vos d'una proposta que ens ha fet l'Escola: programar l'activitat de CASTELLERS dins de les activitats extraescolars ofertes per l'AMPA, per tal de fomentar entre els nens el concepte de treball en equip, la compenetració i l'esforç personal en un ambient de gresca i disbauxa. Si voleu que els vostres fills i filles coneguin de ben a prop aquesta part de la cultura catalana ja ho sabeu: animeu-vos a participar dels "Castellers del Lluís Vives"!.

Si esteu interessats en que el vostre fill o filla porti a terme qualsevol d'aquestes activitats només heu de contactar amb l'AMPA i portar el full d'autorització i inscripció que els nens van portar a casa.

Us esperem!

dijous, 12 de setembre del 2013

MENJADOR - MENÚ SETEMBRE 2013

Bon dia!

A la barra lateral dreta, a la pestanya "MENJADOR", ja teniu disponible el primer menú d'aquest nou curs escolar, el del mes de setembre. També podeu accedir-hi si feu "click" en aquest enllaç.

A més a més, la empresa encarregada del càtering del menjador de l'escola ens recorda les pautes principals a seguir per tal que els nostres fills i filles tinguin una alimentació nutritiva i equilibrada que els ajudi a encarar aquest nou curs.

Bon profit!

dimecres, 11 de setembre del 2013

LLUÍS VIVES: HISTÒRIA D'UNA ESCOLA DE BARRI (VÍDEO)

Bona nit a tothom!

Avui, quan falten només unes hores per donar la benvinguda a un nou curs, volem deixar-vos un regal que confiem que us agradi.

Es tracta d'un vídeo amb el qual volem explicar quina ha estat la evolució de la nostra escola mitjançant una recopilació de fotografies. Aquest vídeo va adreçat a tothom: als antics alumnes, que volen veure com és ara la seva vella escola; al alumnes d'ara, per tal que coneguin com era abans; i a tots aquells que d'una altra manera posen o han posat el seu petit gra de sorra per tal que la NOSTRA gran escola sigui com ara la coneixem.



Salutacions i bon inici de curs!


dimarts, 10 de setembre del 2013

BENVINGUTS/DES A UN NOU CURS!

Bon dia a tothom!

Finalment, i desprès de més de dos mesos de vacances, ha arribat un nou curs. Segur que els nostres nens i nenes ja tenen ganes de retrobar-se amb els companys, de tornar a l'escola per veure els professors i estrenar una nova classe i -confiem- de tornar a agafar els llibres per tal convertir-se en nois i noies de profit.

Doncs, bé! Anem per feina! Aquest és el quadre amb l'HORARI que es portarà a terme durant aquest CURS 2013-2014:



Com podeu comprovar és el mateix horari que es va fer el curs passat. Així mateix es mantenen tant el servei d'acollida matinal com les activitats extraescolars de la tarda.

A hores d'ara encara estem treballant en la elaboració del planning d'activitats extraescolars. Tractarem d'oferir un ampli ventall d'activitats perquè tots els nens i nenes tinguin la oportunitat de fer allò que més els hi agradi i us facilitarem tota la informació durant els primers dies de curs. Volem que, sempre que sigui possible, la major part d'aquestes activitats comencin aquest mes de setembre. De fet, l'activitat de futbol començarà el proper 16 de setembre.

Per altra banda, i amb ocasió del començament d'aquest nou curs, us informen que, ateses les obligacions laborals dels membres de la junta rectora de l'AMPA, l'horari d'atenció d'aquest curs serà els dimecres i dijous, de 16 a 18 hores. Des d'aquesta primera setmana ja ens podreu trobar al despatx per tal d'atendre els vostres dubtes i recollir les vostres propostes de cara al nou curs. 

Continuem treballant. Que tinguem tots un bon inici de curs!

dilluns, 2 de setembre del 2013

CONVOCATÒRIA D'AJUTS DE MENJADOR (CURS 2013-2014)

Bon dia,

Com ja va succeir l'any passat, l'alumnat de P3 a 4t d'ESO escolaritzat en centres públics i concertats de famílies amb ingressos baixos pot sol·licitar l'ajut individual de menjador a través de l'Escola. A la ciutat de Barcelona aquests ajuts són gestionats pel Consorci d'Educació de Barcelona, mitjançant convocatòria pública.

Segons es recull avui a la web del Consorci d'Educació de Barcelona, la CONVOCATÒRIA D'AJUTS DE MENJADOR PER AL CURS 2012-2013 ha estat publicada al DOGC núm.6445 del 23 d'agost  i es pot consultar a través de la pàgina web del propi Consorci, fent click en aquest enllaç.

Els trets fonamentals que recull aquesta normativa són els següents:

*S'atorgaran ajuts ordinaris de 3 € i ajuts extraordinaris de 5 € per a les famílies amb rendes més baixes

*Es sol·licitarà l'ajut en base als ingressos familiars corresponents a la renda del 2012

*S'estableix un llindar per sobre del qual no es poden sol·licitar els ajuts a fi de dedicar els ajuts als trams de rendes més baixes

*Es recull una taula de baremació que fixa 15 trams

*El termini per a la PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS en els centres és del 12 al 20 de SETEMBRE de 2013, ambdós inclosos.

*Les sol·licituds, juntament amb la documentació acreditativa, s'han de lliurar al CENTRE EDUCATIU ON L'ALUMNE ESTIGUI MATRICULAT O PREINSCRIT.

Per a més informació podeu adreçar-vos a la Direcció de l'Escola una vegada comenci el nou curs escolar que, aprofitem per recordar-vos-ho, serà el proper 12 de SETEMBRE.

Fins aviat!