divendres, 21 de desembre del 2012

BON NADAL!

Benvolgudes famílies,

En aquestes darreres dates de l'any, un any particularment difícil, marcat per les mancances i les retallades, des de l'AMPA volem desitjar-vos a tots/es unes Bones Festes de Nadal i que el nou any que aviat començarà vingui carregat d'alegria, felicitat i esperança per tothom.




I com que sabem que us ho mereixeu, aquí us deixem el nostre particular regal de Nadal: un video fet amb tota la nostra il·lusió. Esperem que us agradi!






Bon Nadal i Bon Any 2013!

dimecres, 19 de desembre del 2012

LLIURAMENT PANERA DE NADAL

Bon dia a tothom!

Aquí us deixem la instantània del lliurament de la Panera de Nadal. La família OLIVA LÓPEZ ha estat la agraciada amb la panera que van recollir ahir a la tarda i que, ben segur, farà les delícies del més petit de la casa, que no sabia cap a on mirar!



Enhorabona i fins l'any vinent!

divendres, 14 de desembre del 2012

PANERA DE NADAL: BUTLLETA GUANYADORA

Bona nit a tothom!

En el sorteig de la ONCE d'avui divendres, 14 de desembre del 2012, la combinació guanyadora ha estat la 35985. Això vol dir que, al sorteig de la nostra PANERA DE NADAL el GUANYADOR és aquell que tingui la butlleta amb el


NÚMERO 985

Aquesta butlleta ha sigut venuda a una família jove amb un nen a la qual li lliurarem la panera el proper dimarts, 18 de desembre, per la tarda, en el despatx de l'AMPA. Esteu atents al bloc, perquè penjarem fotografies del moment del lliurament.

Finalment, arribats a aquest punt, només ens resta donar-vos les gràcies a totes aquelles famílies que heu col·laborat amb nosaltres per tal de fer realitat aquesta iniciativa que no tenia cap altra finalitat de poder organitzar la Festa de Fi de Curs dels nens i nenes de l'Escola.

Bon cap de setmana!

dimecres, 12 de desembre del 2012

ANUL·LACIÓ BUTLLETES PANERA NADAL

Bona tarda,

Us comuniquem que, per causes alienes a la nostra voluntat, hem d' ANUL·LAR les butlletes de la panera de Nadal identificades amb els NÚMEROS DEL 353 AL 400, AMBDÓS INCLOSOS. Aquestes butlletes han estat objecte de robatori i estan correctament identificades a la pertinent denúncia formulada davant dels Mossos d'Esquadra. Per tant, mitjançant aquesta comunicació, i per la seva pública constància, procedim a anul·lar-les a tots els efectes.

Preguem que disculpeu les molèsties.

Salutacions,

Equip directiu de l'AMPA

dimarts, 11 de desembre del 2012

PRIMER LLIURAMENT DE TAPS

Bona tarda a tothom!

Tal i com us vam explicar fa unes quantes setmanes, l'AMPA de la nostra escola, en col·laboració amb la FUNDACIÓ SEUR, participa aquest curs en la Campanya Solidària "Taps per una nova vida" (aneu  aquí per veure de nou tota la informació).



Doncs bé, avui hem fet el PRIMER LLIURAMENT DE TAPS: han sigut, en total, DEU (10) SACS INDUSTRIALS! plens de taps de plàstic destinats a finançar tractaments mèdics d'aquells que més ho necessiten:




La veritat és que estem molt contents amb l' acollida que ha tingut aquesta iniciativa tant per part de la comunitat educativa de la nostra escola (nens, famílies, mestres...) com per part dels veïns del barri que, des de que han conegut aquesta proposta, també han portat els seus taps a l'escola. I des d'aquí el nostre agraïment particular a la Núria, la conserge de l'escola, qui s'ha encarregat de canalitzar la recollida dels taps quan nosaltres no hi erem al despatx.

Per últim, us donem les gràcies de tot cor per la vostra col·laboració i us animem a que continueu donant aquest petit cop de mà als qui més ho necessiten.

Fins al proper lliurament!

dilluns, 3 de desembre del 2012

LA MARATÓ DE TV3 I LA NOSTRA ESCOLA

Bona tarda!

Avui us portem un regal: la cançó de la Marató de TV3 d'aquest any en la qual han participat nens i nenes de la nostra escola. La gravació es va dur a terme el curs passat, quan els alumnes de 5è i 6è van passar uns dies de colònies al Camp d'Aprenentatge Pau Casals, a El Vendrell. Aquesta és una instantània dels nostres artistes en plena gravació:



I aquest és el resultat de la seva feina:




Si voleu més informació d'aquest projecte podeu fer "click" en aquest enllaç .

Creiem que aquesta iniciativa ha estat força enriquidora pels nostres alumnes i des d'aquesta plana encoratgem els mestres de l'escola per tal que potenciïn aquestes activitats que no només afavoreixen els nens i nenes participants sinó que també ajuden a posar la nostra escola al món.

Enhorabona!

diumenge, 2 de desembre del 2012

JA TENIM LA PANERA PREPARADA!

Bon dia famílies!

Ja la tenim! La panera que sortejarem el proper 14 de desembre pro finançament de la Festa de Fi de Curs dels nens i nenes de l'escola ja està preparada i ens sembla que ha quedat prou bufona, oi?:



I què ens dieu de la panera infantil, plena de dolços i sorpreses?:



Aquests obsequis són el fruit de la col·laboració de molts dels establiments del nostre barri que, de forma totalment altruista, han volgut ajudar-nos en la tasca d'aconseguir que els nostres nens i nenes puguin gaudir de la Festa de Fi de Curs com ja es tradicional cada any. I es que sense el seu ajut això no seria possible, donada la manca de recolzament per part de les administracions en aquests temps de retallades contínues.

Ara només resta que els pares i mares de l'escola ens doneu una empenteta i compreu les butlletes que tenim a la vostra disposició: fins el 13 de desembre esteu a temps!!. Els nens i nenes de l'escola us ho agrairan.

Moltes gràcies a tothom!.

dissabte, 1 de desembre del 2012

ELECCIONS CONSELL ESCOLAR

Bon dia,

Tal i com us vam avançar a una entrada anterior, a la nostra escola es duran a terme ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR per tal de renovar-lo parcialment, d'acord amb la Resolució ENS/2475/2012, de 25 d'octubre (DOGC 20.11.12). En concret, s'han de renovar set membres del nostre Consell Escolar: tres del sector professorat, tres del sector pares i un membre del conjunt del personal d'administració i serveis (PAS).

El procés electoral es portarà a terme segons el següent calendari:

3 desembre 2012 - Inici del procés, convocatòria i publicació del cens electoral
4-10 desembre 2012 - Reclamacions en relació al cens electoral
10 desembre 2012 - Sorteig de les taules electorals
11 desembre 2012 - Presentació de candidatures i resolució de reclamacions
12 desembre 2012 - Publicació dels candidats
13 desembre 2012 - Constitució de les taules electorals
14 gener 2013 - Votació del professorat
15 gener 2013 - Votació del pares i del personal d'administració i serveis (PAS)
22-24 gener 2013 - Constitució del Consell Escolar ja renovat
31 gener 2013 - Tramesa de l'Acta de renovació del Consell Escolar al Consorci.

Us recordem que si, com a pares o mares de l'alumnat de l'escola esteu interessats en presentar la vostra candidatura a formar part del Consell Escolar, heu d'omplir la sol·licitud i lliurar-la a secretaria abans del proper 11 de desembre.

Salutacions!.