divendres, 30 de novembre del 2012

MENJADOR - MENÚ DESEMBRE 2012

Bona tarda!

A la barra lateral dreta, a la pestanya "MENJADOR", ja teniu disponible el menú del menjador pel proper mes de novembre. També podeu accedir-hi si feu "click" en aquest  enllaç . Com podeu comprovar, l'últim dia de classe abans del Nadal els nens gaudiran d'un dinar festiu per tal de començar les vacances amb un to plenament nadalenc.

I per les famílies, l'empresa de càtering ens ofereix una recepta de torró de Xixona per tal que nosaltres mateixos ens animem a fer-lo a casa.

Bon profit!

dijous, 29 de novembre del 2012

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA - 13 DESEMBRE 2012

Benvolgudes famílies,

Per la present, us convoquem a la ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA que tindrà lloc el proper dijous, 13 de DESEMBRE de 2012, a les 16:15 hores, a l'Aula de Música de l'Escola sota el següent

ORDRE DEL DIA:

     Únic - Modificació dels Estatuts Socials de l'AMPA per tal d'adequar-los a la normativa vigent en matèria d'associacions. Per si voleu fer qualsevol consulta al respecte, deixarem a la vostra disposició un exemplar de la proposta de nova redacció dels Estatuts Socials a la Secretaria de l'Escola i un altre al despatx de l'AMPA.

Aquesta comunicació feta a través del bloc de l'AMPA, en tractar-se d'un mitjà de comunicació obert a tots els socis i sòcies d'aquesta entitat, té la consideració de convocatòria formal de l'Assemblea, tot i que també s'ha lliurat la informació en format paper a tots i cadascú dels alumnes de l'escola.

Preguem la vostra assistència i us confirmem que hi haurà servei de guarderia els vostres fills a càrrec de l'AMPA.

Equip Directiu
AMPA Escola Lluís Vives (Barcelona)

dimarts, 27 de novembre del 2012

CONSELL ESCOLAR

Bona tarda!

Avui dos membres de l'AMPA hem assistit al primer Consell Escolar d'aquest curs com a representants dels pares i mares de l'escola. Continuant amb el nostre propòsit de mantenir-vos informats de qualsevol informació rellevant pels nens i nenes de l'escola, per les seves famílies o pel propi centre, a l'apartat de DOCUMENTS teniu a la vostra disposició un resum dels acords presos en aquesta reunió (podeu anar directament fent "click" en aquest enllaç ). Malgrat tot, si teniu qualsevol dubte al respecte podeu contactar amb nosaltres o amb l'equip directiu de l'escola i tractarem de resoldre'l.

Confiem en que aquesta informació us resulti útil o, si més no, la trobeu interessant.

Salutacions!

dilluns, 19 de novembre del 2012

RECORDATORI: PANERA DE NADAL


Bona tarda!

Us recordem que ja tenim a la venda les participacions de la Panera de Nadal que aquest any organitzem des de l'AMPA amb la finalitat de poder finançar la Festa de Fi de Curs dels nens i nenes de l'Escola. Penseu que, donada la manca d'ajuts per part de l'Administració, només comptem amb el recolzament de les famílies per tal de poder portar a terme la cloenda de curs que ja és tradicional a la nostra escola.

Sabem que és un esforç per molts de vosaltres però penseu que amb la col·laboració de tots podem fer realitat el somni dels nostres nens i nenes. A més a més, a qui no li agradaria guanyar la magnífica panera que sortegem per només 2,5 €?.

Qui hi hagi sort!

diumenge, 18 de novembre del 2012

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS - CAU


Bona tarda a tothom!

Avui us portem un regal de la ma dels nens i nenes que participen en el CAU: unes fotografies de la canalla en plena feina, tot practicant els jocs de taula. Segons diuen les monitores tenen molt de talent en això de les fitxes, la qual cosa ens sembla molt important perquè, qui ha dit que no es pot aprendre jugant?

Aquí us deixem a les dues monitores en plena feina...




...però si voleu veure més fotos podeu fer "click" en aquest  enllaç  i veureu que bé s'ho passen tots plegats!

Esperem que us agradin! Fins aviat!

dimecres, 7 de novembre del 2012

SORTEIG PANERA DE NADAL

Bon dia a tothom!
Aquest any, des de l’AMPA hem decidit organitzar un sorteig per tal de finançar la festa de fi de curs dels nens i nenes de l’Escola donat que enguany, com ja sabreu, no tenim cap subvenció institucional que ens ajudi en aquesta tasca.
L’objecte del sorteig serà una MAGNÍFICA PANERA DE NADAL feta en col·laboració amb diferents establiments del barri que han donat articles i vals de compra de les seves botigues. L’AMPA s’ha encarregat de comprar els articles nadalencs que conformaran la cistella i amb els vals i productes de les botigues farem una panera ben bufona, valorada en més de 200 euros. A més a més, l’agraciat també rebrà una PANERA INFANTIL plena de dolços, sorpreses i regals pels més petits de la casa. I encara més, si sou una família de l’Escola i teniu la butlleta premiada també rebreu un conjunt de pantalons curts i samarreta de l’Escola donats per l’AMPA.
El sorteig es realitzarà en combinació amb les tres últimes xifres del primer premi del Sorteig de la ONCE del proper 14 de desembre del 2012. EL PREU DE LA BUTLLETA ÉS DE 2,50 EUROS.

Si voleu veure el contingut de la cistella, només heu de fer click en aquest enllaç .

Si no voleu deixar passar l'oportunitat de guanyar aquesta magnífica panera de Nadal, només heu de contactar amb un membre de l'AMPA o adreçar-vos al despatx de l'AMPA, els dimarts i dijous de 16 a 18 hores, on podreu comprar la vostra butlleta.

Quan tinguem el guanyador publicarem la fotografia del moment de lliurament de la panera en aquest mateix bloc.

Que hi hagi sort!