dimecres, 25 de juliol del 2012

IMPORTANT!: AJUTS DE MENJADOR ESCOLAR

Bon dia,

L'alumnat de P3 a 4t d'ESO escolaritzat en centres públics i concertats de famílies amb ingressos baixos pot sol·licitar l'ajut individual de menjador a través de l'Escola. A la ciutat de Barcelona aquests ajuts són gestionats pel Consorci d'Educació de Barcelona, mitjançant convocatòria pública.

Segons es publica avui a la web del Consorci d'Educació de Barcelona, la CONVOCATÒRIA D'AJUTS DE MENJADOR PER AL CURS 2012-2013 es publicarà al DOGC en els darrers dies del proper mes d'agost i es podrà consultar a través de la pàgina web del propi Consorci. El termini per a la PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS en els centres s'indicarà en la convocatòria una vegada es publiqui, però probablement serà ENTRE el 12 i el 21 de SETEMBRE de 2012.

Des d'aquest bloc donarem qualsevol tipus d'informació que es vagi produïnt en relació a aquest tema.

Fins aviat!

dimecres, 18 de juliol del 2012

VIDEO CASAL D'ESTIU 2012

Bon dia!

El Casal d'Estiu d'aquest any ja ha finalitzat. Sembla que va ser ahir quan encara l'estàvem organitzant i ja s'ha acabat. Veritablement creiem que ha estat una experiència força enriquidora pels nens i nenes participants que durant tres setmanes han pogut relacionar-se amb altres nens del barri i s'ho han passat d'allò més bé fent un munt de coses diferents.



Han anat d'excursió als Jardins del Teatre Grec, a una Escola de Circ i a una Escola de Màgia; han anat tres vegades a la piscina descoberta del Club Esportiu Mediterrani; han fet jocs d'aigua, manualitats i jocs de coneixença; s'han disfressat i han après a fer bombolles gegants de sabó i, el que és més important: han tingut l'ocasió de gaudir de l'escola d'una altra manera, la qual cosa creiem que els ajudarà a tenir-la més propera i més present.

Perquè pogueu veure una mostra de tot el que han fet els nens i nenes durant aquestes tres setmanes, aquí un deixem un video fet amb fotografies cedides per la Mònica (Gràcies!):


Fins la propera!

diumenge, 1 de juliol del 2012

FESTIVAL DE FI DE CURS (VIDEO)

Bon dia!

Hem trigat una mica perquè teniem molt material fotogràfic i ens ha costat triar les imatges, però ja tenim aquí el video sobre el Festival de Fi de curs que es va organitzar a l'escola el pasat divendres, 22 de juny.

Val a dir que va ser una cloenda molt maca i molt emotiva per moltes raons: en primer lloc, perquè tots els nens i nenes de l'escola van tenir cabuda en una celebració que, al cap i a la fi, era la seva celebració; en segon lloc, pel sentit homenatge que tant els nens i nenes como la resta de professors del centre van fer a la Carme i la Mª José, les dues professores que aquest curs han donat per finalitzada la seva vida laboral i s'han jubilat; i, per últim, perquè ens van presentar l'himne de l'escola. Aquesta peça musical ha estat composada especialment per la nostra escola i està cridada a ser un dels elements significatius d'aquesta institució que és "El Lluís Vives".

Però com que del que es tracta és de veure el video en qüestió, aquí us el deixem. Confiem en que us agradi i que gaudiu d'ell tant com nosaltres hem gaudit elaborant-lo per tots vosaltres: