dilluns, 25 de juny del 2012

PROGRAMACIÓ CASAL D'ESTIU 2012

Hola!

Ja han començat les vacances escolars i un grup important de nens i nenes, tant de l'escola com del barri, han decidit pasar uns dies divertits al "Círcole", el Casal d'Estiu de l'Escola Lluís Vives. Avui ha estat el seu primer dia.

En aquest bloc anirem publicant tota la informació al respecte i, en primer lloc, us deixem la programació de les activitats que es duran a terme durant les tres setmanes que durarà el Casal. Si voleu consultar aquesta programació només heu de fer clic en aquest  enllaç (o anar directament a la pestanya CASAL D'ESTIU).

Que us divertiu!

dissabte, 23 de juny del 2012

FUTBOL (ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2011-2012)

Bon dia!

Entre les activitats extraescolars que s'organitzen des de l'AMPA, el futbol és potser una de les que millor acollida han tingut entre els nens de la nostra escola. Es tracta d'una activitat que es porta a terme en col·laboració amb el Club Esportiu Mediterrani i l'Institut Barcelona Esports de l'Ajuntament de Barcelona i que permet als nens tenir fitxa de jugador i estar inscrits en la competició organitzada pel Consell de l'Esport Escolar de Barcelona (CEEB).

Si voleu veure les fotografies de les nostres "figures" del futbol només heu de fer click en aquest enllaç o anar directament a la pestanya d'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS que està a la columna de la dreta.

Fins aviat!

dijous, 21 de juny del 2012

CAU - FOTOS FI DE CURS

Bon dia a tothom! 

Avui portem un regal pels nens i nenes que durant aquest curs han participat en l'activitat de CAU: si aneu a la pestanya d'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS veureu un parell de fotografies que ens ha facilitat la Mònica perquè tingueu un record dels vostres companys i companyes del CAU. La veritat és que heu sortit tots molt macos!

Tant de bo que el proper curs puguem comptar amb vosaltres per continuar fent aquesta activitat. Ens sembla que la experiència ha estat força interessant i per això ja estem començant a idear noves propostes que, de ben segur, us engrescaran.

Bon estiu!

dimarts, 19 de juny del 2012

CONSELL ESCOLAR

Bona tarda!

Avui dos membres de l'AMPA vam assistir a l'últim Consell Escolar d'aquest curs com a representants dels pares i mares de l'escola. Continuant amb el nostre propòsit de mantenir-vos informats de qualsevol informació rellevant pels nens i nenes de l'escola, per les seves famílies o pel propi centre, a l'apartat de DOCUMENTS teniu a la vostra disposició un resum dels acords presos en aquesta reunió.

Confiem en que aquesta informació us resulti útil o, si més no, la trobeu interessant.

Salutacions!

diumenge, 17 de juny del 2012

FESTA FI DE CURS (VIDEO)

Bona tarda a tothom!

Ja el tenim aquí: el video amb les fotografies de la festa de fi curs ja està penjat al bloc de l'AMPA. Si el voleu veure només heu d'anar a la pestanya de FESTES I DISBAUXA que teniu a la dreta i fer click a la imatge.


I ara, després de la festa, només ens queda donar-vos les gràcies a tots aquells que heu col·laborat perquè la primera festa organitzada per la nova junta rectora de l'AMPA hagi estat tot un èxit:
-a les mares i pares dels petitons, per haver organitzat uns jocs especials per a ells,
-a la anterior junta de l'AMPA, per les seves idees i el seu "suport" moral,
-a l'escola per la infraestructura prestada i el seu recolzament
-i a la Núria, la conserge de l'escola, per treballar fora d'hores i ajudar-nos a dur a terme aquesta història.

A tots i totes... MOLTES GRÀCIES!!!  Us esperem a la pròxima!

dilluns, 11 de juny del 2012

KUNG FU (ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2011-2012)

Hola a tothom!

Avui portem un regal pels nens i nenes que han participat en l'activitat extraescolar anomenada "CAU" que ha ofertat l'AMPA durant aquest curs 2011-2012. Com ja sabreu, en l'activitat de CAU els nens poden gaudir de diverses activitats segons els dies de la setmana i, a més a més, en cadascú dels trimestres realitzen una activitat complementària diferent.

En concret, al segon trimestre van fer una activitat de Kung Fu durant la qual vam obtenir moltes fotografies que ara us oferim en format video. Si voleu veure-ho només heu d'anar a la pestanya "ACTIVITATS EXTRAESCOLARS" i fer click a la imatge. Des d'aquí el nostre agraïment a la Mònica, la nostra monitora, sense la participació de la qual no hauríem tingut accés a aquestes fotografies.

Esperem que us agradi!

divendres, 8 de juny del 2012

XIULADA UNITÀRIA PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA


Avui divendres, 8 de juny del 2012, les famílies hem estat convidades per l'Escola a participar de la XIULADA UNITÀRIA PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA, una més de les mesures de pressió per reivindicar una escola pública de qualitat. Aquest acte, organitzat per la comunitat educativa de les escoles de Barcelona, ha servit per reclamar, una vegada més, l'aturada de les mesures que s'han pres recentment i que, sumades a les que ja es pateixen, porten a l'educació pública a una greu situació que repercuteix negativament en la qualitat de l'ensenyament.


I dit i fet: a les quatre de la tarda, a la sortida de l'escola, els pares, mares, professors i nens, amb pancartes, xiulets i cassoles, hem fet una xiulada davant la porta del centre per tal d'unir les nostres forces per fer-nos escoltar. I potser no ens han escoltat, pero això no significa que no continuem cridant pel que considerem el principal dret dels nostres fills: el dret a un ensenyament públic i de qualitat.

dijous, 7 de juny del 2012

FESTA FI DE CURS

Doncs sí... Sembla que era ahir quan al setembre començava el "cole" i ja estem a final de curs, així que per donar-li un bon comiat a tots aquests mesos de classes, deures i exàmens organitzarem una GRAN FESTA DE FI DE CURS el proper DIVENDRES, 15 de JUNY del 2012, de 17 a 20 HORES, al pati de l'escola. Tindrem atraccions inflables, jocs infantils per als més petitons de l'escola, berenar i, és clar, la tradicional Festa de l'Escuma, perquè tots els nens i nenes que vinguin passin una tarda emocionant i divertida.

Com ja sabeu per anteriors edicions, els socis tindran l'entrada gratuïta, però si no sou socis i voleu gaudir d'una estona divertida només haureu de pagar 5 euros per família.

La entrada serà pel Carrer Riera Blanca, i per tal d'evitar les aglomeracions que cada any es produeixen a la porta, us preguem que passeu a recollir les vostres entrades pel local de l'AMPA (tant si sou socis com si no ho sou) el dimarts o el dijous de 16 a 18 hores, perquè no es permetrà la entrada a la festa a cap nen o nena que no porti el seu corresponent ticket.

I recordeu: per tal de gaudir plenament de la Festa de l'Escuma haureu de portar roba de recanvi, xancles, tovallola i banyador.

No hi falteu!

dimecres, 6 de juny del 2012

REUNIÓ INFORMATIVA CASAL D'ESTIU

Bon dia a tothom!

Com ja us deiem fa uns dies, l'Escola està preparant el Casal d'estiu per tots aquells nens i nenes que vulguin gaudir d'un estiu divertit i diferent. Per tal d'informar a les famílies del funcionament d'aquesta activitat, els pares i mares estem convocats a una REUNIÓ que es portarà a terme el proper DIMARTS, 12 de JUNY del 2012, de 16 a 17 HORES. El lloc de trobada serà el menjador de l'Escola.

Els mateix dia de la reunió es podrà fer el pagament de la resta del import del casal, tot descomptant les bestretes que ja hem fet i les beques que hagin estat concedides per part de l'Ajuntament de Barcelona. En qualsevol cas, us recordem que l'últim dia per abonar la totalitat del cost del Casal serà el 15 de JUNY i que pasada aquesta data no es podrà garantir la plaça del nen o nena al Casal.

Us esperem!