dijous, 31 de maig del 2012

MENJADOR - MENÚ JUNY 2012

Bon dia!

A la barra lateral dreta, a la pestanya "MENJADOR" ja teniu disponible el menú del mes de juny que, com que ja estem a final de curs, arriba només fins el 22 de juny. Aquest dia els nens i nenes gaudiran d'un "Menú Especial Fi de Curs".

A més a més, la empresa encarregada del càtering del menjador de l'escola ens dona la recepta per que nosaltres mateixos puguem fer a casa una bona Coca de Sant Joan. La teniu a la part superior del menú. Bon profit!

dimarts, 22 de maig del 2012

CAMPANYA EN DEFENSA DE L'EDUCACIÓ PÚBLICA

Bon dia a tothom!

Hi ha un refrany que diu que "una imatge val més que mil paraules" i hi ha dies en que els refranys tenen més raó que mai. Avui, jornada de vaga estatal en el sector de l'ensenyament, la primera d'aquesta magnitud que es convoca l'Estat espanyol en tota la seva història, és un d'aquests dies.

La "Asociación "Ciudadan@s por la Educación Pública", ha iniciat una Campanya en defensa de la Educació Pública amb la presentació d'un video que porta per títol "Jo també vaig estudiar a la pública" i que està protagonitzat per vàries perones conegudes del món de la cultura, l'art, la política i la ciència, com ara David Trueba, Teresa Berganza, Federico Mayor Zaragoza o Sami Naïr.

Us el deixem aquí perquè cadascu de vosaltres pogueu treure les vostres pròpies conclusions perquè... hi ha dies en què les imatges diuen més coses que les paraules:


I si voleu obtenir més informació respecte a aquesta associació i la seva campanya, només heu de feu "click" en el següent enllaç:


divendres, 18 de maig del 2012

CASAL D'ESTIU 2012 - CIRCOLE

Bon dia a tothom!

Ara que està ben aprop el final de curs, ens fixarem en la pestanya dedicada al "CASAL D'ESTIU" que també es troba a la columna de la dreta d'aquest bloc. Si mireu el seu contingut trobareu tota la informació que fins ara tenim sobre el Casal d'estiu que aquest any es portarà a terme a l'escola i que tindrà com a fil conductor el fantàstic món del circ.

Es tracta d'una activitat lúdica per al lleure dels infants al començament de les vacances d'estiu, activitat que per primer cop aquest any estarà homologada i per la qual les famílies han pogut demanar ajuts (reunint determinats requisits econòmics).

La resolució respecte als nens que han obtingut beca per gaudir d'aquesta activitat es publicarà el proper dilluns, 21 de maig. Des d'aquesta data s'obrirà un termini de 3 díes per a possibles reclamacions i la LLISTA DEFINITIVA DE NENS BECATS es publicarà el proper 8 DE JUNY.

Per altra banda, a mitjans del proper mes de juny i abans de fi de curs, les famílies serem convocades a una reunió informativa on s'explicarà en qué consistirà i com funcionarà el "CIRCOLE", i on es donaran les corresponents instruccions per començar a fer els pagaments del Casal. De la data definitiva d'aquesta reunió us mantindrem puntualment informats.

Estem segurs que amb aquesta activitat els nens gaudiran de l'estiu d'una manera molt entretinguda i, per què no, també educativa. Animeu-vos a participar del CIRCOLE!.

dijous, 17 de maig del 2012

ROBA ESPORTIVA DE L'ESCOLA

Bona tarda a tothom!

A la columna de la dreta, dins de l'apartat "LLIBRES i XANDALLS" trobareu informació respecte a dos dels serveis més importants que l'AMPA ofereix a les famílies: la venda de llibres al començament de curs i la venda de la roba esportiva que, segons la normativa de l'escola, els nens i nenes han de portar els dies que tenen activitats esportives (educació física i piscina) i els dies que fan alguna sortida fora del centre escolar.

En quant a la venda de roba esportiva, que es porta a terme al llarg de tot el curs, en aquest apartat podeu consultar la taula de preus de cadascú dels articles, segons la talla i el tipus de peça de que es tracti. Només heu de fer "clik" a la pestanya "Llibres i xandalls".

Pel que fa a la venda de llibres (per als cursos que encara no estan acollits al Programa de Reutilització de Llibres), us mantindrem puntualment informats en quant tinguem notícies per part de la Direcció de l'escola.

dimecres, 16 de maig del 2012

MENJADOR - MENÚ MAIG 2012

Bon dia a tothom!

Com ja vam anunciar a la nostra carta de presentació, des de la junta directiva de l'AMPA tractarem de mantenir informades a les families sobre tots aquells aspectes que creiem són importants. Es per això que en aquestes primeres comunicacions farem una ràpida "passejada" pels diferents apartats d'aquest bloc amb la finalitat de que us familiaritzeu amb el seu contingut i sapigueu on trobar cadascuna de les informacions.

Començarem explicant que a l'apartat de "MENJADOR" (barra lateral dreta) anirem posant cada mes el menú que menjaran els nens i nenes a l'escola, per tal de que les famílies puguin consultar-lo tant si fan us diari d'aquest servei com si només l'utilitzan puntualment. Ja teniu disponible el d'aquest mes (maig 2012).

Continuem treballant...

dimarts, 15 de maig del 2012

CARTA DE PRESENTACIÓ DE LA NOVA JUNTA DIRECTIVA

Benvolgudes famílies,

El passat 8 de maig del 2012 es va celebrar Assemblea General Extraordinària de l’AMPA de l’Escola Lluís Vives. En aquesta reunió es va procedir a renovar la Junta directiva i, per tal de fer les coses ben fetes, volem presentar-nos mitjançant aquesta carta. Però, abans, volem posar de manifest tot el nostre agraïment a la anterior junta per tot el treball, esforç i dedicació que han posat durant els últims anys en aquesta tasca. Clara, Mª Carmen, Mertxe... Moltes gràcies!.

Com dèiem, començarem per presentar-nos com a membres de la nova junta directiva de l’AMPA de la nostra escola:

President: Isaac  Forner Yeste (pare de nens de P3 i P4)
Vice presienta: Kenia García Mejía (mare de nens de P4 i P5)
Secretària: Lourdes González López (mare de nen de 4t)
Vice secretària: M.Rosa González Ballesteros (mare nen de 4t)
Tresorera: Núria González Romero (mare de nen de 3r)

Tots cinc iniciem aquesta etapa amb la idea d’aconseguir que l’AMPA sigui un lloc de trobada i participació plural i representativa de tots els pares i mares dels alumnes d’aquesta escola. Volem que tothom es senti lliure d’expressar les seves opinions i de fer les aportacions que consideri adients per portar a terme aquesta tasca. I, per sobre de tot, volem mantenir com a objectiu comú el benestar dels nostres fills i filles.

Però aquesta gran tasca necessita també de les vostres aportacions. Volem conèixer les vostres inquietuds com a pares i les vostres expectatives i desitgem que ens feu arribar els vostres suggeriments. Us animem a participar d’aquest projecte en la mesura de les vostres possibilitats i us garantim que qualsevol aportació serà sempre ben rebuda i, per sobre de tot, molt agraïda.

Per tal d'activar i facilitar aquesta participació posem al vostre abast dues noves vies de comunicació:

-un compte de correu electrònic, on podeu fer les vostres consultes, que ens comprometem a respondre a la major brevetat:   ampalluisvivesbcn@gmail.com

-i el nou bloc de l’AMPA, on trobareu informació puntual de les diferents activitats i que pretén ser un element dinàmic d’aquesta entitat:    http://ampaescolalluisvives.blogspot.com.es/

I dit tot això, només ens resta posar-nos a la vostra disposició per tot el que creieu necessari i enviar-vos una cordial salutació.  Us esperem!


Junta Directiva AMPA de l’Escola Lluís Vives
Barcelona, maig del 2012.